Senzacija v Srbiji: Končan neverjeten niz Crvene zvezde

Nogomet 27. Okt 202120:46 > 20:48 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Nogometaši Radnika so v zaostali tekmi petega kroga srbske lige poskrbeli za prvovrstno presenečenje in z 2:1 premagali Crveno zvezdo. Za Beograjčane je to sploh prvi prvenstveni poraz po kar 16 mesecih.

Radnik je do svoje sploh prve domače zmage v letošnji sezoni prišel z goloma Miloša Spasića v 14. in Viktorja Lukića v 54. minuti, medtem ko se je za goste med strelce kot edini vpisal El Fardu Ben v 57. minuti.

Za Beograjčane je poraz prišel v nepravem trenutku, saj so z njim povečali zaostanek za vodilnim Partizanom na pet točk. Še več, to je bil njihov sploh prvi poraz po kar 50 tekmah in 500 dneh. Zadnji neuspeh so doživeli 26. junija, ko je bil od njih boljši TSC iz Bačke Topole.

“Lahko gremo sedaj v analizo. Prevzemam odgovornost, sam sem sestavil ekipo, jo pripravil za tekmo … Če želiš zmagati, moraš doseči gol, nam pa je šlo vse v obratno smer. Težko je. Počeli smo nekatere stvari, a krivda je na meni,” se je po neuspehu s pepelom posipal trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

V srbskem nogometnem prvenstvu ima vodilni Partizan na računu 37 točk, drugouvrščena Crvena zvezda 32, še sedem manj pa jih je na tretjem mestu zbral Čukarički.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!