V mislih Slovencev predvsem Euro

Nogomet 17. Dec 202113:06 > 13:11 0 komentarjev
Igor Osredkar
Foto: xIndirax

Danes se bo v Laškem zbrala slovenska futsal reprezentanca, ki jo v nedeljo in v ponedeljek čakata še zadnji pripravljalni tekmi pred evropskim prvenstvom, ki se na Nizozemskem začne 19. januarja prihodnje leto.

Slovenci se bodo v Laškem pomerili s Poljsko. Ponedeljkov obračun od 20:00 naprej spremljajte v živo na SK 2.

“Pred nami sta tekmi s Poljsko, ki je odlična reprezentanca, ki bo igrala tudi na evropskem prvenstvu. Želel sem si močnih pripravljalnih tekem, ti dve sta tudi taki. Tekmi sta zelo pomembni za nas, saj bo treba držati visok nivo kot na EP, če bomo želeli do dobrih rezultatov. Kako stvar bomo še preizkusili, sicer pa se bom z ekipo potrudil, da čim bolj odigramo na rezultat, ki je tudi na evropskem prvenstvu najpomembnejši,” pred zborom ter nedeljsko in ponedeljkovo tekmo proti Poljski razmišlja selektor Tomislav Horvat.

“Do začetka evropskega prvenstva je še dobrih 30 dni, ki jih bomo izkoristili za maksimalno pripravo. V tem trenutku me zanima le in samo prva tekma, za ostale bo dovolj časa. Gledam in spremljam Kazahstan, našega prvega tekmeca na prvenstvu. Upam, da uspemo najti kako njihovo šibko plat, da jo tudi izkoristimo na EP,” je še dodal selektor.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!