Vstopnice za zaključni del EP do 21 let že na voljo

Nogomet ostalo 21. Maj 202116:59 0 komentarjev
NZS/Twitter

Nogometna zveza Slovenije (NZS) je sporočila, da se je začela prodaja vstopnic za zaključni del evropskega nogometnega prvenstva do 21 let v Sloveniji in na Madžarskem.

Z novimi sprostitvami ukrepov za zajezitev in obvladovanje covida-19 so namreč gledalci ponovno dovoljeni na športnih prireditvah. V skladu z veljavnimi ukrepi bo na stadionih treba spoštovati preventivne ukrepe, z nošenjem obraznih mask in spoštovanjem medsebojne razdalje, tekme pa si bodo lahko v živo ogledali le gledalci, ki izpolnjujejo tako imenovane PCT pogoje.

Slovenija je marčevski skupinski del prvenstva v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru gostila brez prisotnosti gledalcev, slovenska reprezentanca pa se v skupini ob Španiji, Italiji in Češki ni prebila v izločilne boje. V teh bodo tako poleg Špancev in Italijanov v Sloveniji nastopili še Hrvati in Portugalci, ki so napredovali iz skupine D.

Maribor bo v četrtfinalu 31. maja gostil tekmo med Španci in Hrvati, v Ljubljani pa se bosta isti dan pomerila Portugalska in Italija. Cena vstopnic prve kategorije je 7, druge pa 5 evrov, so sporočili iz NZS. Preostala četrtfinalna para bosta na sporedu na Madžarskem. V Budimpešti se bosta 31. maja pomerila Nizozemska in Francija, v Szekesfehervarju pa isti dan še Danska in Nemčija.

V Mariboru bo nato 3. junija polfinalni dvoboj, cene vstopnic pa so 10 evrov za sedišča prve kategorije in 8 za sedišča druge kategorije. Drugi polfinale bo gostil Szekesfehervar. Finale bo  v nedeljo, 6. junija, v ljubljanskih Stožicah, navijači pa si ga bodo lahko ogledali za 15 oziroma 13 evrov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!