Nova etapa boja proti bolezni, Mihajlović znova v bolnišnico

Nogomet 26. Mar 202213:32
Foto: Guliverimages

Iz Italije prihajajo slabe novice. Trener Bologne Siniša Mihajlović mora zaradi suma o vrnitvi levkemije ponovno v bolnišnico. Nekdanji legendarni nogometaš je novico oznanil na novinarski konferenci, iz nogometnega sveta pa že prihajajo besede spodbude v novi etapi boja proti zahrbtni bolezni.

“Kot vedno, igram odprto. V zadnjih letih nenehno analiziram bolezen, s katero se spopadam, na žalost pa so se pojavili alarmi o tem, da se je bolezen vrnila. Na začetku naslednjega tedna se vračam v bolnišnico. Za razliko od obdobja pred dvema letoma in pol, tokrat vem, kaj me čaka. Upam, da okrevanje ne bo trajalo predolgo, a zagotovo bom moral izpustiti nekaj tekem,” je javnosti na novinarski konferenci pojasnil Siniša Mihajlović.

Ta bolezen mora biti res hrabra, da se je vrnila v boj z mano

“Tokrat, če se izrazim v nogometnem žargonu, ne bom z drsečim startom krenil v nasprotnika, a boril se bom še naprej. Ta bolezen mora biti res hrabra, da se je vrnila v dvoboj z nasprotnikom, kakršen sem jaz. To je pot življenja. Na njej naletite na številne luknje, v katere lahko padete, a morate najti moč, da vstanete,” odločno poudarja 53-letni Srb.

Spomnimo, leta 2019 so zdravniki v Bologni pred začetkom priprav na sezono pri Mihajloviću diagnosticirali akutno levkemijo. V boju z zahrbtno boleznijo mu je trdno ob strani stal ves nogometni svet, zagotovo bo tako tudi tokrat.

Komentari

Vaš komentar