Nove spremembe v Olimpiji: Odhaja ikona navijačev

Nogomet 9. Jun 202213:59 > 14:12 0 komentarjev
Foto: SPS

Navijači Olimpije so v zadnjih letih vajeni, da vsako poletno obdobje s seboj prinese določene pretrese. V eri Milana Mandarića so se navadno v prvih junijskih dneh menjali trenerji, intenzivno reševale kadrovske zadeve, zgodilo se je celo, da se je iskalo tudi igrišče, kjer bo članska ekipa sploh začela priprave na novo sezono. Tokrat so stvari vendarle nekoliko bolje urejene in je pretresov znotraj ekipe manj, a brez njih vendarle ne gre.

Pred nogometaši Olimpije je prvi delovni dan v sezoni 2022/2023. Različne generacije zmajev so bile dolgih dvanajst let vajene, da je eden izmed prvih, ki jih pozdravi ob vnovičnem zboru ekipe, maser Klemen Pavlinič. Tokrat bo drugače, saj se po naših informacijah Pavlinič poslavlja od kluba, za katerega ni nikoli skrival, da ga nosi v svojem srcu. Poleg njega bo klub zapustil tudi drugi maser Ilija Martinović.

Foto: Facebook

Odhod klubskega maserja navadno ne bi bil prav nič posebnega, a ko govorimo o Olimpiji, nogometna javnost zelo dobro ve, kakšen status uživa priljubljeni “Pavle” pri najzvestejših navijačih zmajev. Po naših informacijah je vodstvo skupine Green Dragons ob sicer obojestranski prekinitvi pogodbe s Pavliničem zahtevalo sestanek z vodstvom kluba. Odnosi na relaciji klub – navijaška skupina tako znova niso najboljši, dejstvo pa je, da na tribunah Stožic očitno ne bo več transparentov: “Ko delajo favle, rešuje nas Pavle!”