Novi predsednik Olimpije znova široko odpira vrata stadiona

Nogomet 28. Okt 202112:16 1 komentar
Adam Delius. FOTO: Aleš Fevžer.

Nogometaši Olimpije so sinoči doživeli prvi poraz, odkar je na čelu kluba nemški investitor Adam Delius. Aktualne pokalne prvake so iz boja za letošnjo pokalno lovoriko izločili Koprčani (1:0). Dan po neuspehu se je prek klubskih kanalov na navijače obrnil novi alfa in omega ljubljanskega prvoligaša.

“Hvala, Ljubljana! Hvala vsi navijači Olimpije! Želeli smo si več, verjeli smo v polfinale pokala. Žal se ni izšlo po naših željah, toda ekipa je dala vse od sebe. Nogometaši so se borili po najboljših močeh in pustili srce na igrišču. A včasih je treba tekmecu priznati premoč. Mi smo mu jo tokrat, vendar se bomo vrnili še močnejši,” o včerajšnji tekmi razmišlja poslovnež, ki je svoje bogastvo ustvaril na področju trgovanja z nepremičninami.

Včerajšnji obisk navijačev v Stožicah je bil vendarle nekoliko boljši, kot ga je bila nogometna javnost vajena v zadnjih dneh ere Milana Mandarića. “Želimo se zahvaliti vsem, ki ste nas podprli na pokalni tekmi s Koprom. Več kot 1500 se vas je zbralo v Stožicah, vsi skupaj pa ste pripravili imenitno vzdušje. Ponosni smo na to, da imamo takšne navijače! Zato hvala, Ljubljana! In hvala vsi navijači Olimpije!” vzklika novi predsednik zmajev.

Ker je k boljšemu obisku na tekmi s Koprom zagotovo pripomogel tudi prost vstop, je v nadaljevanju sporočila Adam Delius oznanil, da bo klub navijačem “častil” vstopnico tudi na prihajajočem Ljubljanskem derbiju z Bravom. V zaključku je Nemec, ki si je včerajšnjo tekmo ogledal v živo, še enkrat ponovil mantro, ki jo ponavljajo vsi zadnji predsedniki Olimpije, da si želi klub vrniti tja, kamor spada – na vrh.

Nogometna javnost pa medtem še vedno čaka na predstavitev posameznikov, ki bodo Olimpijo operativno vodili v novi eri. Obljubljen rok zmaji zamujajo že za teden dni …

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje