Ob 18:40 na SK 1: Dinamo pogumno v lov na Tottenham

Liga Europa 18. Mar 20219:30 > 12:36 0 komentarjev
Gareth Bale
AP photo/Alastair Grant, Pool

Nocoj bomo dobili vse četrtfinaliste Evropske lige. Na SK 1 od 18:40 naprej spremljajte povratno tekmo 1/8 finala med zagrebškim Dinamom in Tottenhamom, ob 21:00 sledi še obračun Rangers - Slavija Praga.

Menedžer Tottenhama Jose Mourinho je napovedal, da njegova ekipa v Zagrebu ne bo branila prednost dveh zadetkov iz prve tekme v Londonu, temveč želi še en pozitiven rezlultat. “Ne mislim, da nam rezultat karkoli zagotavlja. Vse je odprto. Daleč od tega, da bi bilo vse odločeno. Zato je pomemno, kako bomo odigrali. Moramo biti na nivoju,” je dejal Mou in dodal: “Ne bom zadovoljen, če bomo napredovali ob porazu. To me ne bi naredilo srečnega. Želim, da igralci razmišljajo na enak način. Ne gremo tja braniti prednosti, temveč da pridemo še do enega dobrega rezultata.”

Na vprašanje, ali bo najnovejše dogajanje pri Dinamu, v prvi vrsti zaporna kazen izrečena trenerju Zoranu Mamiću, ki je zaradi tega nepreklicno odstopil, vplivalo na srečanje, je Portugalec odgovoril: “Ne vidim, kako bi lahko vplival. Ostajajo isti igralci, ista ideja, isti stil igre, samo pomočnik bo vodil tekmo. Prepričan sem, da se Dinamo na noben način ne bo spremenil v srečanju z nami.”

Obračun iz Maksimirja od 18:40 spremljajte v živo na SK 1, kjer vas ob 21:00 čaka še povratna tekma 1/8 finala Evropske lige med Rangersi in praško Slavijo. Prvi obračun v češki prestolnici se je končal brez zmagovalca (1:1), kar napoveduje tudi izjemno zanimivo dogajanje na Otoku.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!