Ob 21:00 na SK 1: Kdo lahko zaustavi Manchester United?

Liga Europa 8. Apr 202110:57 > 11:57 0 komentarjev
Fred Solskjaer
REUTERS/Phil Noble

V Evropski ligi so na sporedu prvi četrtfinalni obračuni - dva izmed njih si boste lahko ogledali v živo na Sportklubu. Ob 21:00 na SK 1 spremljajte dvoboj Granada - Manchester United, na SK 2 pa vas čaka srečanje Arsenal - Slavija Praga.

#related-news_0

Manchester United ima v Evropski ligi še zadnjo priložnost, da letošnjo sezono sklene z novo lovoriko. Na poti med najboljše štiri jih v četrtfinalu čaka Granada, ki je na papirju v podrejenem položaju, na igrišču pa bodo morali Angleži vlogo favorita potrditi.

United je ustvarjen, da osvaja trofeje. V tem klubu ne mislimo na nič drugega. Prišli smo do polfinala ligaškega pokala in izgubili proti Cityju. To ni bil naš dan. Moramo priti do finala,” je dejal Bruno Fernandes in se ozrl tudi na dogajanje v Premier ligi: “Na začetku sezone ni bilo veliko ljudi, ki bi verjeli, da bo United drugi. Po nekaj slabih tekmah na začetku, nihče ni govoril, da bo United na vrhu lestvice. Toda s tem se nismo obremenjevali. Vedeli smo, s čim razpolagamo, da imamo samozavest, da lahko napredujemo.”

Medtem ko dvoboj med Granado in Manchester Unitedom od 21:00 naprej spremljajte v živo na SK 1, vas ob isti uri na SK 2 čaka tudi prvi četrtfinalni dvoboj Evropske lige med Arsenalom in Slavijo iz Prage.