Oglasil se je izdajalec Reala: V finalu bom navijal za vas

Nogomet 22. Maj 202219:59
Delite:
FOTO: Guliverimages.

Kylian Mbappe ostaja v Parizu. To je novica, ki je včeraj zvečer dodobra razburkala nogometno javnost. Izvrstni Francoz je naposled vendarle popustil (finančnim) pritiskom PSG-ja in v francoski prestolnici ostaja do leta 2025. Zdaj se je 23-letnik prvič po sklenitvi posla oglasil na družbenih omrežjih.

Zdelo se je, da je prestop Kyliana Mbappeja v vrste madridskega Reala le še vprašanje časa. Krilni napadalec Parižanov naj bi že dal besedo predsedniku Reala Florentinu Perezu, da bo v prihajajoči sezoni nosil dres galaktikov iz španske prestolnice, a jo je tik pred zdajci snedel. Najhujši sovražnik navijačev Reala v tem trenutku je zdaj prvič po sprejetju odločitve o tem, da ostane član PSG-ja, nagovoril nogometno javnost.

“Rad bi se iskreno zahvalil madridskemu Realu in predsedniku Florentinu Perezu. Vem, kakšen privilegij je, da me v svojih vrstah želi tako velik klub. Razumem njihovo razočaranje. Zanje bom stiskal pesti v finalu lige prvakov, ki bo v Parizu, mojem domu. Vesel sem, da bom lahko nadaljeval svoj razvoj v Franciji, deželi, v kateri sem se rodil, zrasel in se izpopolnil. Državi, ki mi daje priložnost, da sledim svojim sanjam,” je na Twitterju objavil Kylian Mbappe.

V nadaljevanju sporočila je francoski reprezentant dodal: “Prepričan sem, da lahko v tem klubu rastem še naprej in dosežem naše cilje. Želim se zahvaliti predsedniku Nasserju Al-Khelaifiju za njegovo zaupanje, posluh in potrpljenje. Zahvala tudi navijačem PSG-ja povsod po svetu, za njihovo nenehno podporo, še posebej v zadnjih mesecih.”

Komentari

Vaš komentar