Oliver Bogatinov se vrača ob rob slovenskih zelenic

Nogomet 22. Dec 202213:30 1 komentar
Oliver Bogatinov
Oliver Bogatinov še naprej navdušuje na klopi Radomelj. Foto: Aleš Fevžer

NK Radomlje ima novega trenerja. Izpraznjen stolček po odhodu Nermina Bašića je zasedel Oliver Bogatinov, ki se tako vrača ob rob slovenskih prvoligaških zelenic.

Da se Oliver Bogatinov močno zanima za vrnitev v trenerske vode, smo poročali že pred kratkim. Zdaj je prišla še uradna potrditev. Želeni angažma je našel v Radomljah, kjer so se po neposrečenem jesenskem delu sezone zahvalili za usluge Nerminu Bašiću.

Sosedje Domžal so na zimski premor odšli na devetem mestu lestvice. Na 20 tekmah so zbrali zgolj dve zmagi oziroma le 13 točk in so skupaj z Gorico in Taborom iz Sežane v krčevitem boju za obstanek.

“NK Radomlje ima novega trenerja članskega moštva. To funkcijo prevzema Oliver Bogatinov, štiriinštiridesetletni strokovnjak, ki ima za seboj ogromno izkušenj pri delu s slovenskimi prvoligaši. Bogatinov bo svoje igralce prvič zbral 5. januarja, ko se bodo pričele zimske priprave na nadaljevanje sezone v Prva liga Telemach,” so sporočili iz kluba.

Bogatinov je bil slabo leto dni celo naslednik Zlatka Zahovića v NK Maribor, v zadnjih dveh sezonah pa je bdel nad kadrovsko politiko v Kopru. A v obalnem prvoligašu je zdaj mesto športnega direktorja samostojno prevzel Ivica Guberac, Bogatinov pa je začel resno razmišljati o vrnitvi med nogometne trenerje. V preteklosti je sicer sedel na klopi Mure in Aluminija, kot pomočnik pa je deloval pri Kopru in tudi Olimpiji, kjer je bil na začetku ere Milana Mandarića pomočnik trenerja Marijana Pušnika.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje