Pirlo: Odločitev ne bo odvisna od rezultata zadnje tekme

Nogomet 22. Maj 202119:31 0 komentarjev
Photo by Valerio Pennicino/Getty Images
Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Trener Juventusa Andrea Pirlo je prepričan, da razplet tekme zadnjega kroga Serie A proti Bologni ne bo vplival na to, ali bo ostal na klopi torinskega kluba.

V pretekli sezoni se je pogosto govorilo, da stare dame v prihodnji sezoni ne bo vodil Pirlo, ker vodstvo kluba ni zadovoljno z doseženimi rezultati.

Novinarji so pred zadnjim krogom prvenstva, v katerem se bo torinski klub boril za mesto, ki vodi v ligo prvakov, legendarnega Italijana vprašali, ali ve kaj ga čaka v prihodnosti.

“Mislim, da se v klubu ne bodo odločili na podlagi tega, kar se bo zgodilo v nedeljo. Verjamem, da imajo predstavo o tem kaj je bilo narejeno tekom sezone, kaj je bilo dobro in kaj ne. Odločitev ne bo odvisna od rezultata zadnje tekme,” je prepričan Pirlo.

“Obožujem to delo, čutim utrip krvi v mojih žilah in še naprej si želim sodelovati s tem klubom in to ekipo.”

Juventus je v prvenstvu trenutno s točko manj od Napolija in Milana na petem mestu. Rezultati v zadnjem krogu pa bodo določili ali bo torinski klub v naslednji sezoni igral v ligi prvakov.

“Mi verjamemo. Po tekmi z Milanom so nas pokopali, a smo se spet dvignili. Pomagali so nam tudi rezultati drugih ekip. Zdaj je čas, da razmišljamo o sebi, odigramo odlično tekmo in vidimo kaj se bo zgodilo.”

V zadnjem krogu bo Juventus v gosteh igral proti Bologni.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!