Lepa gesta angleškega zvezdnika nesrečnima navijačema

Nogomet 29. Nov 202110:25 > 11:08
Burnley sneg
Foto:Action Images via Reuters/Lee Smith

Navijača Tottenhama Brandi in Ken Saxton sta preživela 31 ur dolgo potovanje iz Dallasa do Burnleyja, da bi si v živo ogledala tekmo svojega kluba, toda načrte jima je preprečila pošiljka snega.

“Od Dallasa do Londona in naprej do Burnleyja, 31 ur potovanja brez spanja,” je Ken Saxton zapisal na svojem Twitterju.

“Kava, krekerji s sirom in še več kave, to je bilo najino gorivo. Napoved je bila, da bo ledeno in da bo padal sneg. To so stvari, ki jih počneš, ko imaš rad svoj klub,” je poročilo napornega potovanja zaključil navijač Tottenhama.

Čeprav sta bila Brandi in Ken razočarana, ko sta ugotovila, da tekma zaradi obilnih snežnih padavin ne bo odigrana, sta Otok vseeno zapustila tudi z dobrimi novicami.

Med številnimi sporočili spodbude se je znašel tudi poziv nekdanjega igralca Grahama Robertsa, ki je pozval klub, da Brandi in Kenu priskoči na pomoč.

Hitro se je oglasil prvi zvezdnik Tottenhama Harry Kane, ki ju je povabil, da si naslednjič tekmo ogledata v vlogi njegovih gostov.

“Ravno sem dobil to sporočilo in zelo sem razočaran zaradi vaju. Ker sta tako posvečena in da se odkupim, ker je bila tokratna tekma odpovedana, bi vaju povabil, da bosta na eni od naslednjih tekem na našem stadionu moja gosta, ko bosta naslednjič v Londonu,” je Kane sporočil navijačema iz ZDA.

“Ok, moj mož je postal viralen in dobila sva osebno povabilo na tekmo od Harryja Kana,” se je na Twitterju oglasila tudi Brandi.

Komentari

Vaš komentar