Po hudem trčenju se je branilec Barcelone zgrudil

La liga 11. Maj 20220:25 > 0:35 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Na dvoboju 36. kroga španskega prvenstva na Camp Nouu, ki ga je s 3:1 dobila Barcelona, so morali po hudem trčenju z glavama aktivirati tudi reševalno vozilo, ki je nesrečnega branilca Kataloncev Ronalda Arauja odpeljalo v bolnišnico.

V 62. minuti dvoboja med Barcelono in Celto je prišlo do hudega trka z glavama soigralcev pri Barceloni Gavija in Arauja. Urugvajski branilec je po trku še stekel v obrambo, po nekaj metrih pa se je zgrudil in takoj se je vedelo, da gre za resno poškodbo. Na igrišče se je usulo zdravniškega osebja, ki so nesrečnemu branilcu nemudoma priskočili na pomoč in ga le nekaj minut kasneje z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico.

Trenutek, ko je “zmanjkalo” Arauja:

Kmalu v domači oskrbi

Čeprav so se vsi prisotni na stadionu ustrašili najhujšega, so po dvoboju iz bolnišnice prišle dobre novice. “Vsi smo se ustrašili, a Araujo je v redu. Zdravniki so nam povedali, da gre za pretres možganov. Noč bo preživel na opazovanju v bolnišnici, nato pa bo, če ne bo zapletov, lahko odšel domov,” je novinarjem sporočil trener Barcelone Xavi.

Iz bolnišnice so prišle dobre novice:

Barcelona blizu končnemu drugemu mestu

Kot rečeno, kljub neljubemu dogodku je Barcelona dvoboj proti Celti dobila s 3:1. Prvi zadetek za domače je prispeval Memphis Depay, dva pa odlični Gabonec Pierre-Emerick Aubameyang. Katalonci so se z novimi tremi točkami utrdili na drugem mestu, s tekmo več jih imajo zdaj sedem točk več kot tretja Sevilla.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!