Nukić ogrel srca navijačev, Bobi še nima dovolj Evrope

Nogomet 2. Maj. 202222:14 > 03. Maj. 2022 12:04
Delite:

V 21. oddaji Pod prečko sta slovensko nogometno javnost zabavala člana Mure in Olimpije Luka Bobičanec in Mustafa Nukić. Izkazala sta se kot izjemna gosta, ki sta aktivno sodelovala tudi v sodniškem pogledu, kjer bi bilo zelo vroče.

21. oddaja Pod Prečko:

Oba gosta sta začetek oddaje pričakala nasmejana in dobre volje. Hrvaški zvezdnik Mure Luka Bobičanec je blestel v lepi slovenščini, dobre volje pa je bil tudi napadalec Mustafa Nukić, ki se je z voditeljema na hitro sprehodil skozi svojo kariero, gosta pa sta odgovorila tudi na vprašanje, kako bi se znašla v vlogi komentatorja nogometne tekme in kako je okolica sprejela njegov “nastop” v prejšnji oddaji Pod prečko.

“Ženi je bilo všeč, to je zelo pomembna kritika,” se je nasmejal napadalec Olimpijo, Bobi pa je z javnostjo delil tudi informacijo, kako je spoznal svoje dekle. Ta je kar hčerka predsednika njegovega bivšega kluba.

Nukić: Mura je že bila v Evropi …

Kmalu pa je beseda nanesla tudi na medsebojni boj za mesto v Evropi. Muro in Olimpijo loči le točka. Do konca sezone se bosta tudi udarili.

“Vedno sem pozitiven. Vedno iščem pozitivne stvari. Če bomo pravi, bo tekma proti Muri veliko odločala. Verjamem, da bo Olimpija tista, ki bo na koncu pred Muro. Mura je že v tej sezoni igrala Evropo, naj si malo spočije, naslednjo leto pa naj se osredotoči na prvenstvo. Malo šale. Mura ima odlično ekipo, a tekme v Evropi izčrpajo ekipo. Zanjo je bilo to prvič. Čestitam jim, zelo dobro so predstavljali Slovenijo,” je Luki sporočil Mustafa.

Boj za Evropo med Olimpijo in Muro:

Bobičanec mu je odgovoril, da Muraši še nimajo dovolj Evrope in da bodo naredili vse, da bo čarno-bejli tam tudi naslednji sezoni.

Napadalec Olimpije dobil še dodatne točke pri navijačih

Če se bosta Olimpija in Mura do konca prvenstva borila za tretje mesto, se zna zgoditi, da bo o prvaku odločala tudi tekma na Fazaneriji, kjer bo gostoval zdaj vodilni Maribor.

“Sam jim nič ne obljubljam. Mi bomo igrali na zmago, naredili bomo vse, da zmagamo, zdaj ali bomo z rezultatom pomagali Mariboru ali Kopru, ne vem, bomo videli,” je napeto končnico prvenstvo komentiral Bobičanec, medtem ko je Nukić ne glede na vse, ne bo navijal za Maribor.

“Sam ne bom navijal za Maribor. Nikakor, to takoj povejmo. Imamo dve točki prednosti pred Muro, naredili bomo vse, da bomo sami prišli do želenega mesta. Vsi vemo, kaj jih čaka. Pri Muri jim bo težko, tudi, če tekma ne bo več odločala o ničemer. Mura je velik klub.”