Bravo se seli v Stožice, Elšnik spregovoril o Mariboru

Nogomet 6. Dec 202120:45 > 22:431 komentar
V četrti oddaji sta gostovala predstavnika Brava in Olimpije Dejan Močnik in Timi Max Elšnik. Foto: Uroš Skaza

V četrti oddaji Pod prečko sta gostovala nogometaš Timi Max Elšnik ter športni direktor Brava Dejan Močnik. Kapetan Ljubljančanov je spregovoril o rehabilitaciji po poškodbi in formi Olimpije, Močnik pa se je med drugim dotaknil aktualnih dogodkov kot tudi začasne selitve v Stožice.

Na začetku 4. oddaje Pod prečko so se dotaknili “bazena” in “povodnje” v Spodnji Šiški. Proti Kopru so sodniki še dovolili tekmo, ta konec tedna pa so srečanje proti Radomljam odpovedali.

Bravo bo zdaj svoje tekme igral v Stožicah. “Žal je igrišče v Šiški, ko je tako vreme, slabo. Ko je veliko padavin, enostavno voda ne odteka. Gre za dotrajano igrišče, po drugi strani smo videli zelo dobro travnato površino do zdaj, to so potrdili tudi drugi, a vse dokler se ne začnejo močnejše padavine. Trenutno smo primorani naslednji dve tekmi igrati v Stožicah. Zahvaljujem se Zavodu z šport Ljubljana, najbrž nas bodo morali gostiti tudi februarja, ko bo vreme slabše, upajmo, da bo pomlad čimprej tu,” je povedal športni direktor Brava Dejan Močnik.

Elšnik: Pogled na lestvico ni najlepši

Takoj za njim je besedo dobil kapetan Olimpije Timi Max Elšnik, ki je trenutno na bolniški. Dotaknil se je sezone Olimpije. Zmaji so osvojili manj točk kot so pričakovali.

“Občutki so mešani, z enimi tekmami smo lahko zadovoljni, spet z drugimi ne. Vemo, kaj je naš cilj, kaj pričakujejo naši navijači. Imamo nekaj tekem manj, a tudi te tekme treba zmagati. Trenutni pogled na lestvico zagotovo ni najlepši,” je dejal kapetan Zmajev, ki se je dotaknil tudi rivalov iz Maribora, ki po zamenjavi trenerja blestijo.

“V zadnjem obdobju so se res dvignili. Izboljšali so obrambo in to je tisto, kar ti v profesionalnem nogometu prinaša točke. Tudi po porazu proti Muri so stopili na plin. So izredno nevarni, a mi moramo gledati nase in zmagati, kar imamo še za odigrati in paziti, da nam ne pobegnejo predaleč,” je še dodal Elšnik.

Jug, sodniški kotiček, Fantasy

Na daljavo se nam je iz Maribora javil tudi vratar vijoličnih Ažbe Jug. Manjkal ni niti zanimiv sodniški pogled na sporne situacije v tem krogu, znova izbiramo naj zadetek kroga in preverili dogajanje v Fantasyju.

Celotna 4. oddaja Pod prečko:

Komentari

Vaš komentar