Kdaj se bo na zelenice vrnil kapetan Olimpije?

Nogomet 6. Dec 202120:04 > 08. Dec 2021 9:341 komentar

Timi Max Elšnik se je novembra poškodoval na reprezentančnem zboru. Takrat je postalo jasno, da bo sledila operacija. 24. novembra jo je tudi uspešno prestal, sedaj sledi nekajmesečna odsotnost z nogometnih zelenic. Kapetan zmajev je v letošnji sezoni v Prvi ligi Telemach zbral 13 nastopov.

“Prvih 10 dni po poškodbi je bilo ugotavljanje, kaj se je zgodilo – magnetne resonance in podobno. Po tem je dokaj hitro sledila operacija. V sredo bosta minila dva tedna od operacije. Zaenkrat je še vse v zgodnji fazi, čim več počivanja, ležanja. Kmalu pa upam, da bom lahko začel z določenimi vajami, ker mi je že dolgčas,” je povedal Timi Max Elšnik.

Trenutno je predvideno, da bo z zelenic odsoten približno štiri mesece.

“Okvirno mi je bila omenjena številka štiri mesece, sedaj kakšen teden gor ali dol. To mislim, da je odvisno od samega posameznika in same poškodbe, kako hitro se bo celila. Potrudil se bom, da bo to čim krajše, ker me definitivno vleče nazaj na zelenice. Po drugi strani pa si nihče ne želi prehitevati, da se ne ponavlja oziroma nimaš kasnejših težav,” je še povedal kapetan zmajev.

Komentari

Vaš komentar