Pod prečko: Bo “Rulo” na finto v debati vrgel tudi Vidmarja?

Nogomet 5. Sep 20228:00
Foto: Uroš Skaza

V tokratni oddaji Pod prečko se nam bosta v studiu pridružili ikoni Maribora in Olimpije. Mitja Viler podobno kot na igriščih blesti tudi v nogometnih debatah, zagotovo pa mu bo skušal v njih "parirati" tudi Nejc Vidmar, ki se je pred dnevi razšel z ljubljansko Olimpijo.

Z gostoma bomo podrobno analizirali dogajanje v minulem krogu Prve lige Telemach, skozi pogovor pa se bomo sprehodili tudi skozi zanimive anekdote iz njunih karier, ki ju je v največji meri zaznamovalo igranje za oba večna slovenska rivala. Kolikor poznamo tokratna gosta oddaje Pod prečko, bodo tokrat v studiu iz ene in druge strani “letele” tudi številne šaljive pripombe.

Precej bolj resno bo seveda v sodniškem pogledu, kjer bomo analizirali mejne sodniške odločitve v minulem krogu. Z nami bo znova Darko Čeferin. Čaka nas seveda tudi pregled naj zadetkov in naj izjave, znova se bomo zabavali tudi v Fantasy kotičku.

Že na začetku oddaje pa se bomo preselili v Domžale, kjer bomo takoj po tekmi med Radomljami in Bravom preverili prve odzive. Skratka, odbojke in košarke jutri ni, zato pa nas čaka podroben vpogled v slovensko nogometno dogajanje. Vabljeni v našo družbo ob 20.00 na Sportklub 1!