Pod prečko: Črta pod slovensko nogometno leto 2022

Nogomet 20. Dec 202213:46 > 14:59
Foto: Guliverimage

Oddaja Pod prečko se poslavlja od leta 2022. Tokrat izjemoma v torek, 20. decembra, ko bomo v naši družbi gostili predsednika Nogometne zveze Slovenije Radenka Mijatovića in slovenskega selektorja Matjaža Keka.

Z gostoma bomo nocoj potegnili črto pod nogometno leto 2022, ki je bilo za Slovenijo uspešno. Članski izbrani vrsti se je namreč uspelo obdržati v drugem kakovostnem rangu Lige narodov, v družbi Srbije, Norveške in Švedske je osvojila tretje mesto v svoji skupini. A pred varovanci selektorja Matjaža Keka je nov velik izziv, kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024, ko bo 24 najboljših evropskih reprezentanc gostila Nemčija.

V kvalifikacijski skupini Slovenijo čakajo Kazahstan, San Marino, Severna Irska, Finska in Danska, to pa so nasprotniki, ki dvigujejo raven optimizma pri slovenskih ljubiteljih nogometa. Skozi oddajo bomo tako debatirali o tem, kakšno nogometno leto je pred nami, predsednik Radenko Mijatović pa bo z nami delil tudi še povsem sveže vtise s finala svetovnega prvenstva v nogometu, na katerem je slavila Argentina.

Komentari

Vaš komentar