Pod prečko: V slovo legendam, a žal brez Darka Čeferina

Nogomet 16. Maj 202211:54 > 11:56 0 komentarjev

Današnja oddaja Pod prečko bo precej nostalgično obarvana. Po čustvenem koncu tedna se bomo posvetili nogometašem, ki končujejo svojo aktivno kariero, seveda pa ne bomo pozabili niti na vroč boj za državni naslov, ki se bo razpletel šele v zadnjem krogu. Nocojšnja gosta bosta prvi mož Domžal in otroka Kopra, danes pa čuvaja mreže Tabora iz Sežane.

V studiu se bosta Mihi Penku in Dejanu Obrezu pridružila športni direktor Domžal Matej Oražem in vratar sežanskega Tabora Jan Koprivec. Pripravljamo tudi kopico ekskluzivnih pogovorov in intervjujev, ki smo jih pripravili v čast Marcosu Tavaresu in Senijadu Ibričiću, ki končujeta svoji bogati nogometni karieri. Ne bomo pa pozabili niti na slovo Ivice Guberca, ki se bo pred kamerami Sportkluba od Bonifike poslovil danes popoldan, ko bo Koper odigral eno ključnih tekem sezone proti Radomljam.

Vse bliže so tudi tekme slovenske nogometne reprezentance v Ligi narodov, ko bo na ponoven vpoklic v izbrano vrsto verjetno upal tudi Blaž Vrhovec. Vezist ciprskega Anorthosisa je z golom prejšnji konec tedna s klopi Pafosa “odrezal” Darka Milanića in verjamemo, da bo tudi v povezavi s tem razkril kakšno zanimivo anekdoto, ko ga bomo poklicali preko video povezave.

Foto: Guliverimages

Ne bodo manjkale seveda niti naše redne rubrike, kot so naj zadetek, naj izjava, Fantasy kotiček in pa sodniški pogled. Slednji bo tokrat nekoliko drugačen, kot ste vajeni. Darka Čeferina, ki je eden štirih Uefinih kontrolorjev sojenja na evropskem prvenstvu za nogometaše do 17 let, ki te dni poteka v Izraelu. V studiu ga bo nocoj nadomeščal Žiga Dobrun, vodja oddelka za sodniške zadeve pri Zvezi nogometnih sodnikov Slovenije.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!