Pohlep Haalanda in Raiole šokiral Barco

La liga 4. Apr 202121:00 > 21:04 0 komentarjev
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images

Čeprav se je dirki za Erlinga Haalanda pridružila tudi Barcelona se zdi, da od tega prestopa ne bo nič.

Pred dnevi sta agent Mino Raiola in Alf-Inge Haaland, oče napadalca Borussie odpotovala v Barcelono na pogajanja o morebitnem prestopu norveškega zvezdnika.

Katalonski radio je razkril, da so bili pri Barceloni šokirani nad zahtevami dvojice, ki je prispela na pogajanja. Raiola za svoje storitve zahteva 20 milijonov evrov. Enak znesek želi tudi Haalandov oče, norveški nogometaš pa želi 30 milijonov evrov letne plače. Pogoj je tudi, da Borussia prejme 150 milijonov evrov odškodnine in da Barceloni uspe prepričati Messija, da pri klubu ostane tudi v naslednji sezoni.

Barcelona ima velike finančne težave in bo težko izpolnila zahteve.

“Trenutno Barcelona ni v položaju, da bi sklenili takšen posel. Klub je dolžan 1,2 milijarde evrov. Od tega mora biti poplačano kar 500 milijonov evrov do 30. junija. Barcelona mora zato v manj kot treh mesecih priti do pol milijarde evrov samo da poplača dolgove. Tudi če bi igralcem še dodatno znižali plačo, odlašali z odplačevanjem dolgov in prodali drage ter neželene igralce bi Barcelona vseeno potrebovala finančno pomoč, da bi še naprej poslovala. Kaj šele, da bi kupila tako dragega igralca kot je Haaland,” so zapisali pri Goal po pogajanjih med Barcelono in dvojico iz Haalandovega tabora.

V tej sezoni je Haaland na 32 tekmah dosegel 33 golov.

SK
SK

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!