De Bruyne o morebitnem prihodu Messija: Ne zanima me

Premier Liga 11. Okt 202014:17 > 14:23
Alex Caparros/Getty Images

Lionelu Messiju po koncu sezone izteče pogodba z Barco, kar pomeni, da bo imel status prostega igralca. To bodo želeli izkoristiti v taboru Manchester Cityja.

Sportklub Slovenija

Otoški mediji poročajo, da je City pripravljen Messiju ponuditi zelo mamljivo ponudbo. Jasno je, da si želi Argentinec moči ponovno združiti s Pepom Guardiolo, s katerim je zelo uspešno sodeloval pri Barci med letoma 2008 in 2012. Jasno je tudi, da se bo, v kolikor bo prestop realiziran, mnogim igralcem Cityja spremenil status.

Med slednje zagotovi sodi prvi zvezdnik ekipe Kevin De Bruyne. Slednjemu bi bila v primeru, da se Messi preseli na Etihad, odvzeta dirigentska palica.

Ne zanima me dogajanje okoli Messija. Če pride, bo to zagotovo dobro za nas. Tudi sicer pa imamo širok in kakovosten kader. City ima veliko igralcev, s katerimi lahko le uživaš na terenu,” je za Sky Sports dejal belgijski virtuoz.

De Bruyne naj bi sicer kmalu podpisal novo pogodbo z meščani:

Srečen sem v klubu. Z upravo nisem spregovoril še ničesar konkretnega tako, da ne vem, zakaj se toliko govori o tem, da bom podaljšal pogodbo. Kakorkoli, lahko povem le, da se tukaj počutim fantastično. Če želi vodstvo kluba spregovoriti z menoj pa sem odprt za pogovore,” je dejal De Bruyne.

29-letnik ima z meščani sklenjeno pogodbo do leta 2023.