"Mourinho me ni užalil, a tudi ne motiviral."

Premier Liga 28. Okt 202012:33 > 12:34
Pool, Getty Images

Vezist Tottenham Tanguy Ndombele je razkril, da se ga kritika Joseja Mourinha po tekmi proti Burnleyju v prejšnji sezoni ni posebej dotaknila.

“Upam, da bo v naslednji sezoni fantastičen, ker to, kar kaže zdaj, ni dovolj dobro,” je Mourinho marca dejal o 54 milijonov evrov vredni okrepitvi, ki so jo spursi kupili julija 2019.

Ndombele v novi sezoni zares igra veliko bolje, za Sky Sports pa je pokomentiral tudi omenjeno izjavo Mourinha izpred dobrega pol leta.

Njegove besede me niso užalile, niso pa me niti posebej motivirale. Šlo je za nekaj, kar sem enostavno sprejel in to je bilo to. Jasno je, da takšnih stvari ne želiš slišati, a to je bilo v prejšnji sezoni. Zdaj gledam samo v prihodnost,” meni Ndombele in dodaja:

Prepričan sem, da še niste videli najboljše izvedbe Tanguya Ndombeleja. Sem pa na pravi poti, da se to spremeni.

Francoz je prepričan, da je glavni razlog za dvig forme redno igranje, hkrati pa priznava, da je potreboval čas, da se je privadil na Premier ligo in na ambicije Tottenhama.

Naš cilj je, da smo vedno v top 4. Še kaj več od tega? Zakaj pa ne? A nihče ni lige osvojil po šestih krogih. Tudi če bi sedaj vodili, bi bilo do konca še 32 tekem.

Tottenham je z 11 točkami peta ekipa Premier lige in za vodilnima Evertonom in Liverpoolom zaostaja za dve točki.