Isco želi k Jamesu v Everton, Ancelotti: Neumnost!

REUTERS/Albert Gea

Španski AS je objavil novico o tem, da je madridski Real dal Iscu zeleno luč za odhod v zimskem prestopnem roku. Španec je razočaran, ker ga Zinedine Zidane konstantno pušča na klopi.

As poroča, da je španski vezist jasno izrazil namero, da zapusti Real, potem ko se je naveličal slabe komunikacije z glavnim trenerjem ekipe Zidaneom. Real je medtem že sporočil, da ga kani prodati, če bo na njihov naslov priromala kakšna dobra ponudba.

Tako so se v zadnjih dneh pojavila namigovanja, da se Isco redno sliši s Jamesom Rodriguezom, ki ga vabi v Everton. Menda je vez s klubom vzspotavil tudi že Iscov agent, pa čeprav je trener liverpoolskega kolektiva Carlo Ancelotti takšen prestop označil za “neumnost”.

Isco je v Real prišel leta 2013 iz Malage. Vezist šteje 28 let, njegova tržna vrednost pa se suče okoli 30 milijonov evrov, potem ko je bil le dve leti nazaj vreden kar 90 milijonov evrov.

Gre vsekakor za zelo ustvarjalnega in izkušenega nogometaša, ki je z Realom osvojil 15 naslovov v različnih tekmovanjih, vključno s štirimi trofejami v Ligi prvakov. Španski dres je oblekel 38-krat in bi v vsaki ekipi verjetno pomenil kar precejšnjo okrepitev.