Barkley: O prihodnosti bom razmišljal januarja

Premier Liga 2. Sep 201715:18 > 15:20
Alex Livesey/Getty Images

Chelsea je zadnji dan prestopnega roka iskal dodatno moč v zvezni vrsti, na vrhu želja pa je bil nogometaš Evertona Ross Barkley. Nekateri mediji so poročali, da je Barkley v četrtek opravil zdravniški pregled, zdaj pa je angleški reprezentant to zavrnil.

Ross Barkley, ki trenutno manjka zaradi poškodbe, je po navajanju angleških medijev v četrtek odpotoval v London, kjer bi opravil vse potrebno za prestop k lani najboljši ekipi Premier lige.

23-letnik se je dva dni po koncu prestopne norije oglasil tudi sam in preko uradnega Twitter profila razkril, da so bile vse zgodbe angleških novinarjev izmišljene.

Kljub številnim objavam v medijih, na zadnji dan prestopnega roka nisem opravil zdravniškega pregleda pri nobenemu klubu,” je zapisal Barkley in dodal: “Sprejel sem odločitev, da zaradi poškodbe v tem trenutku ne bi bilo modro razmišljati o prihodnosti. O tem bom razmišljal januarja, ko bom povsem zdrav.

Barkley je s to objavo demantiral tudi izjavo večinskega lastnika Evertona Farhada Moshira, ki je v četrtek zatrdil, da sta se kluba dogovorila za prestop v vrednosti 35 milijonov funtov. Po navedah Iranca sta se Barkley in Chelsea dogovorila tudi o pogodbenih obveznostih.

Po zdravniškem pregledu nam je agent Rossa Barkleyja sporočil, da si je nogometaš premislil, in da želi ostati pri nas vsaj do januarja. Trenutno je poškodovan, tehnično je še vedno naš nogometaš. Pogodba je veljavna do konca sezone. Vse skupaj je bilo veliko presenečenje, a tudi to je nogomet,” je izjavil Moshiri.