Klopp: Coutinho v Barceloni? Vrhunsko!

Premier Liga 2. Jan 201810:34 > 10:34
Michael Regan, Getty Images

Trener Liverpoola Jurgen Klopp je povedal, da ga reklama podjetja Nike, v kateri je bil na Barcinem dresu že natiskano ime njegovega nogometaša, niti malo ne zanima.

Oglas podjetja Nike, ki je bila medtem že ukinjena, se je nahajal na uradni spletni strani katalonskega kluba s pripisom “Kjer se zgodi čarovnija”. Tako pa je športni gigant z že natiskanimi dresi sporočil, da bo član Liverpoola Philippe Coutinho kmalu zaigral za Barcelono. 

“Philippe Coutinho je pripravljen, da navduši Camp Nou. Kupite dres Barcelone za sezono 2017/2018 z imenom čarovnika,” se je glasil napis ob oglasu za novo športno opremo Barcelone v letu 2018. 

Na vprašanje, ali je to potrditev, da bo Coutinho res zapustil Liverpool, pa je trener redsov Jurgen Klopp odvrnil: “Slišal sem za to, a me nič na svetu ne bi moglo manj zanimati kot to. Nekdo mi je povedal za oglas in pomislil sem – Wau, vrhunska zgodba!”

Liverpool je leta 2017 zavrnil kar tri ponudbe Barcelone, vključno s tisto, ki je bila težka kar 120 milijonov evrov. Coutinho, čigar uradni sponzor je podjetje Nike, je že lani prosil upravo kluba, da ga spusti v Španijo, a se to (še) ni zgodilo.