Fred: Z Manchestrom sem igral računalniške igre

Premier Liga 21. Jun 201815:13 > 15:27
Buda Mendes, Getty Images

Brazilski zvezni igralec Fred je v četrtek tudi uradno postal član Manchester Uniteda, ki je zanj odštel 47 milijonov funtov odškodnine.

Brazilski reprezentant Fred je z Manchester Unitedom podpisal petletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za dodatno leto. Kluba sta se za prestop dogovorila že pred nekaj tedni, na uradno potrditev pa je bilo potrebno počakati, saj je nogometaš moral prejetal delovno dovoljenje.

Zelo sem srečen, ker bom lahko zaigral za Manchester United. To je klub s sijajno zgodovino. Srečen sem, ker je prestop uraden. Ko sem bil otrok, sem z Unitedom igral računalniške igre. Ta klub mi predstavlja nekaj velikega. Ime stadiona “teater sanj” pove vse,” je ob predstavitvi za klubsko spletno stran povedal Fred.

Brazilec je v svoji karieri že zaigral na Old Traffordu, svojega gostovanja v Manchestru pa se dobro spomni: “Takrat sem igral proti Ryanu Giggsu. Zelo sem bil vesel, ker sem dobil to priložnost. Zdaj prihajam v ta klub, ne bom sicer igral z Giggsom, a se bom boril za iste barve in isti klub kot on.