Čeh: "Imam pogodbo in boril se bom za Arsenalov gol"

Michael Regan/Getty Images

Vratar Arsenala Petr Čech pravi, da ne bo nič od njegovega prestopa v Chelsea, in da se bo boril za vlogo prvega vratarja Topničarjev z novim vratarjem Berndom Lenom, ki ga je v klub pripeljal novi menedžer Unai Emery.

Arsenal ima novega vratarja Bernda Lena, ki je plačan z 19 milijoni funtov letno. Chelsea, ki bo vsak čas ostal brez Thibauta Courtoisa, pa bi lahko, po sklepu medijev, nazaj pripeljal ‘svojega’ dolgoletnega vratarja Petra Čecha. A češki veteran nima nobene namere menjati dresa in pravi, da se želi še naprej boriti med vratnicami Topničarjev.

Imam pogodbo z Arsenalom in osredotočen sem na novo sezono. Obstaja tekmovanje med vratarji v Arsenalu, saj je kar nekaj možnosti. Trudim se pokazati trenerju, da si zaslužim biti v začetni postavi na začetku sezone,” je dejal 36-letni Petr Čech, ki dodaja, da se ne ozira na špekulacije o prestopu.

Čech je spegovoril tudi o Mesutu Ozilu, ki se je pred dvema dnevoma poslovil od dresa nemške reprezentance: “Mesut se je vrnil in srečen je, da je tukaj. Dobro trenira, vesel je, da je z nami in mi smo veseli zanj, saj je eden ključnih igralcev v ekipi in potrebujemo ga pripravljenega za začetek sezone”.