Mourinho želi tudi hrvaško senzacijo

Premier Liga 27. Jul 201812:43 > 12:48
Getty Images

Jose Mourinho pospešeno sestavlja igralski mozaik pred začetkom nove sezone. Med drugim si na Old Trafford želi pripeljati tudi Anteja Rebića in Harryja Maguirea.

The Special One naj bi po nekaterih ocenah za omenjeni dvojec odštel okoli 120 milijonov evrov. Leicester za svojega branilca pričakuje 70 milijonov evrov, medtem ko Eintracht Anteja Rebića ne namerava izpustiti za manj kot 50 milijonov evrov.

Harry Maguire je za angleško reprezentanco debitiral v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, nato nastopil tudi v Rusiji, kjer je bil med boljše ocenjenimi igralci ekipe Garetha Southgatea. Leicester ga je iz Hulla pripeljal za 15 milijonov evrov. V kolikor bi prestop padel v vodo, ima Mourinho tudi plan B za okrepitev obrambne vrste, saj naj bi pogledoval tudi proti Leonardu Bonucciju in Tobyju Alderbweireldu.

Mou se resno zanima tudi za usluge hrvaškega reprezentanta. Za Rebićem je odlična sezona v dresu Eintrachta in še bolji nastop na mundialu v Rusiji, kjer je bil med boljšimi igralci vatrenih. Številni so pričakovali, da bo Rebić skupaj z Nikom Kovačem odšel v Bayern, a očitno bi karieri lahko nadaljeval tudi na Otoku. Zanj je zanimanje sicer pokazal še Arsenal.