Mourinho: Nismo se okrepili, kaj pričakujete?

Premier Liga 31. Jul 201811:11 > 11:15
Victor Decolongon/Getty Images

Portugalski trener Manchester Uniteda Jose Mourinho bi bil precej bolj zadovoljen, če bi v svoje moštvo do konca prestopnega roka lahko pripeljal vsaj še eno okrepitev.

Po prihodu Freda in Dioga Dalota je na nogometni tržnici Manchester Uniteda vse potihnilo in zavladalo zatišje, pa čeprav portugalski strokovnjak na klopi rdečih vragov Jose Mourinho želi številne nogometaše in je upravi že predal spisek – Harry Maguire iz Leicesterja, Tobi Alderweireld iz Tottenhama, Willian iz Chelseaja in Ivan Perišić iz Interja.

Na vprašanje, ali bo do začetka sezone 10. avgusta (takrat se v Angliji tudi zaključi prestopni rok), v svoje moštvo dobil še nekaj nogometašev, je Mourinho odgovoril: “Ne. Prepričan sem, da bom dobil le enega in ne dveh. To se dogaja pred vsako sezono v vsakem klubu. Trener želi še več, to je v naši naravi, vedno želimo še več za naše moštvo, a odločitve kluba so drugačne – če dobim še enega nogometaša, bo to dobro.”

Nemanja Matić še vedno okreva po operaciji, Antonio Valencia ima že nekaj časa težave s poškodbo, Mourinho pa že ve, kako bo izgledala njegova prva enajsterica na igrišču: “Ne bo drugače kot v zadnji sezoni, saj imamo iste nogometaše. Pripeljali smo rezervnega vratarja in 19-letnega fanta, tako da je edina prava okrepitev Fred,” je dejal Portugalec, ki je še dodal, da mu je všeč odločitev, da se je prestopni rok podaljšal do začetka prvenstva, a dodal, da bi se morala sezona začeti še kasneje.