"Kane je iz Rusije prišel razočaran, želel je več golov

Premier Liga 7. Avg 201812:16 > 12:30
Getty images, Michael Regan

Angleški napadalec Harry Kane je bil s šestimi zadetki najboljši strelec Svetovnega prvenstva v Rusiji, a po besedah trenerja Tottenhama Mauricia Pochettina njegov nogometaš ni bil zadovoljen s svojim učinkom.

Anglija je na nedavno končanem Svetovnem prvenstvu v Rusiji zasedla četrto mesto, medtem ko je napadalec londonskega Tottenhama Harry Kane končal prvenstvo kot najboljši strelec s šestimi zadetki. 

Kritiki na Otoku so Kanu zamerili, da je tretjino svojih zadetkov dosegel proti najslabši ekipi na prvenstvu – Panami, ko je zadel tudi iz bele točke, kar mu je uspelo tudi na obračunu proti Kolumbiji. 

“Zelo je razočaran nad svojimi nastopi v Rusiji. V soboto se je vrnil iz mundiala, že v torek pa je bil v našem pripravljalnem centru in treniral. Pet ur je preživel z menoj in mojim pomočnikom Jesusom Perezom. Čestital sem mu, a on mi je odvrnil, da je razočaran in da bi moral doseči še več zadetkov. Odgovoril sem mu, da je osvojil naziv najboljšega strelca, a je odgovoril, da je še vedno razočaran nad svojim izkupičkom,” je novinarjem zaupal trener Tottenhama Mauricio Pochettino

“Četrto mesto in polfinale nista bila dovolj za Kana. To mi je všeč, želim si takšne energije in želje, ko ni zadovoljstva ob četrtem mestu,” je še dodal Pochettino.

Tottenham bo v novo sezono Premier lige vstopil 11. avgusta, ko bo gostoval pri Newcastlu. Obračun si boste lahko ogledali tudi na Sportklubu!