Vidić: Veseli me, da Baillyja primerjajo z menoj

Premier Liga 27. Sep 201613:05 > 13:09
Getty Images

Mladi branilec Manchester Uniteda Eric Bailly je bil v avgustu proglašen za najboljšega nogometaša meseca v Premier ligi.

V trenutku so Erica Baillyja začeli primerjati z Nemanjo Vidićem, ki je z navdušenjem sprejel tovrstna razmišljanja. “Če bo nadaljeval tako, ni dvoma, da bo imel sijajno kariero v Unitedu. Vesseli me, da ga primerjajo z menoj in nadejam sse, da bo igralec, ki bo za nas naredil veliko ddobrih stvari. Je močan in siguren na žogi. Poln je samozavesti in ima vsega po malo. Na osnovi tistega, kar sem videl na prvih obračunih, smo v njem dobili sijajnega igralca za prihodnost in rekel bi, daa je on tisto, kar smo potrebovali. Zelo dobro razume igro. Za nas je že velika okrepitev,” je dejal legendarni Srb.

Nekdanji kapetan in reprezentant Srbije je imel tudi nekaj nasvetov za talentiranega defenzivca iz Slonokoščene obale: “Najpomembnejša stvar za igralca njegovih let je, da ostane trdno na zemlji. Prvih nekaj obračunov je odigral sijajno in je dobil pohvale iz vseh strani, toda pomembno je, da ostane miren, dda še naprej igra kot ddo sedaj in da še naprej napredduje. V kolikor bo še naprej igral tako in ostal osredotočen, bi tukaj lahko ostal več let in pomagal ekipi na poti do uspeha.”