VIDEO: Pogba ne bi niti čistil kopačk prvakom Uniteda!

Premier Liga 2. Okt 201812:20 > 12:35
Getty Images

Nekdanji legendarni angleški nogometaš Alan Shearer je ostro kritiziral Paula Pogbaja, obenem pa zatrdil, da klubi nimajo več takšne moči kot v njegovih časih ter da je vse v rokah nogometašev. Medtem pa se je kriza med zvezdnikom in trenerjem, sodeč po posnetku, še dodatno zaostrila na treningu.

Britanski tabloid Sun je legendarnega Alana Shearerja povprašal o njegovem mnenju o aktualnem dogajanju v Manchester Unitedu in sporu med Paulom Pogbajem ter Josejem Mourinhom. Portuglaski strateg je namreč dejal, da Francoz ne bo več nosil kapetanskega traku kluba, kamere pa so kasneje ulovile tudi ostre poglede in hladen odnos med obema akterjema. 

Obenem se je Pogba med eno izmed tekem Uniteda na domačem stadionu odlično zabaval in vse dokumentiral na instagramu, kar je razjezilo Mourinha. 

 “V tem Manchester Unitedu nogometaši sramotijo ta klub s svojim odnosom. Vidimo posnetke iz treningov, kjer razpravljajo z Josejem, se smejijo na tribunah, medtem ko njihova ekipa izgublja. Ko sem igral jaz, so klubi imeli moč, zdaj je ta v rokah igralcev,” je dejal Shearer. 

On je najdražji igralec v zgodovini Uniteda, a ko ga daš ob bok največjim legendam kluba, moram reči, da on ne bi smel niti čistiti kopačk tem nogometašem, ki so pisali zgodovino na Old Traffordu,” je ostro pripomnil Shearer.