Scholes: Tudi Messi bi se mučil v tem Unitedu

Premier Liga 17. Okt 20183:58 > 4:00
Getty Images/Clive Brunskill

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda Paul Scholes pravi, da rdeči vragi potrebujejo igralca kot sta Eden Hazard ali Kevin De Bruyne, če bi želeli napadati naslov prvaka v Premier ligi.

Letošnji začetek sezone Manchester Uniteda je najslabši odkar poznamo Premier ligo, potem ko so varovanci Joseja Mourinha na prvih sedmih tekmah vpisali le 10 točk.

Povezano

“Ko gledam trenutno ekipo mislim, da kvalitete ne manjka, a vseeno manjkajo nekateri nogometaši iz višjega ranga, ki jih ostale ekipa imajo. Tu mislim na De Bruyneja, Hazarda, Davida Silvo in tiste, ki dobro povezujejo zvezno vrsto in napad. Občutek pa imam, da bi se v tem Unitedu neprestano mučili vsi, ki bi prišli, tudi Lionel Messi,” je dejal Paul Scholes, ki je z Unitedom kar enajstkrat osvojil naslov prvaka. 

V januarskem prestopnem roku je United v svoje vrste pripeljal Alexisa Sancheza, a Scholes pravi, da nikoli ni verjel, da lahko Čilenec postane tako dober nogometaš: “Vem, da premore ogromno kvalitete in da je odličen nogometaš, a nikoli si ga nisem predstavljal v Unitedu saj je preveč sebičen in včasih igra samo zase. Mislim, da on ni te vrste nogometaš, ki ga potrebujemo, predvsem ne za takšen denar. Zdi se, da smo ga kupili samo za to, da ga ne bi kupil City.”

Ekipa Joseja Mourinha v soboto gostuje na Stamford Bridgu pri Chelseaju, potem pa sledi še tekma proti Juventusu v Ligi prvakov.