Marouane Fellaini pred vrati Kitajske!

Premier Liga 29. Jan 201915:11 > 15:33
Laurence Griffiths, Getty Images Sport

Kot poročajo angleški mediji naj bi bil vezist Manchester Uniteda Marouane Fellaini na izhodnih vratih rdečih vragov, saj naj bi si ga v svojih vrstah želel klub iz Kitajske.

Odkar je Mancehster United prevzel novi trener Ole Gunnar Solskjær so rdeči vragi v izvrstni formi. Z njegovim prihodom so se določene stvari v primerjavi z delovanjem Joseja Mourinha spremenile.

Eden izmed njih je Marouane Fellaini, ki je bil “ljubljenec” Mourinha, odkar je na klop sedel Norvežan, Belgijec igra zelo malo, natančneje 31 minut.

Fellaini je v klub prišel septembra 2013, od takrat je osvojil Fa pokal, ligaški pokal, Community Shield in Ligo Evropa.

31-letni vezist pa naj bi bil sedaj na izhodnih vratih pri rdečih vragih. V svojih vrstah naj bi si ga želel kitajski klub Shandong Luneng. Prestopni rok na Kitajskem traja vse do 28. februarja, tako da je časa za Belgijca še veliko.

Za zelo izkušenega vezista bi bil prestop na Kitajsko “sekira v med”, saj bi pri svojih 31-letih najbrž prejemal plačo, ki jo v Evropi lahko samo sanja.