"Martial in Rashford lahko postaneta vražji tandem."

Premier Liga 1. Feb 201911:35 > 11:50
Gareth Copley/Getty Images

Strateg Manchester United Ole Gunnar Solskjaer je razveselil navijače rdečih vragov in razkril, da bosta Francoza Anthony Martial in Paul Pogba najverjetneje že lahko zaigrala na prihajajoči tekmi proti Leicester Cityju.

Martial bo že danes treniral z ekipo. Izpustil je zadnjo tekmo, ves čas pa dobro okreval. Zdaj se počuti odlično. Včeraj sva se pogovarjala, deloval je srečen. Tudi Pogba nima velikih težav, tako da se bo tudi on že danes pridružil ekipi,” je razkril norveški trener in nato pokomentiral še prihajajočega nasprotnika Manchester Uniteda:

Gledal sem njihovo tekmo s Chelseajem. Bili so odlični, zares odlični. Za nas bo to gostovanje velik izziv, mi pa izzive obožujemo.

Ole Gunnar Solskjaer je sicer prepričan, da bosta Anthony Martial in Marcus Rashford v bližnji prihodnosti udarni napadalni tandem rdečih vragov.

Pomembno bo, da bosta drug v drugem prepoznala zdravo konkurenco in tako skupno napredovala. Prepričan sem, da sta lahko Martial in Rashford v prihodnosti odličen napadalni tandem našega kluba. Razlike v starosti skorajda ni, sta izredno nadarjena, kar pomeni, da bi lahko skupaj postala pravi strah in trepet nasprotnih obramb,” dodaja Solskjaer.

Obračun med Leicester Cityjem in Manchester Unitedom je na sporedu v nedeljo ob 15.05, neposreden prenos pa boste lahko spremljali na kanalu Sportklub 1.