Ob 13:30 na SK 1: Lahko srake šokirajo še Tottenham?

Ian MacNicol, Getty Images Sport

Osrednji obračun 25. kroga Premier lige bo jutri odigran na Etihadu, kjer bo Manchester City gostil Arsenal, danes pa bomo sprva spremljali obračun med Tottenhamom in Newcastlom, nato sledi Crystal Palalce - Fulham, za zaključek dneva pa bo Cardiff pričakal Bournemouth.

Povezano

Tottenham je sredi tedna odpravil Watford in se zgolj na dve točki približal Manchester Cityju na drugem mestu, ki se je pred dnevi opekel na gostovanju pri Newcastlu. Zelo samozavestne srake tokrat gostujejo v Londonu in samo v nekaj dneh razmišljajo o drugem zaporednem skalpu letos najbolj prepričljivih ekip v Premier ligi.

Zasedba Rafe Beniteza je na zadnjih tekmah očitno zelo razpoložena, zato ne gre prehitro delati zaključkov. Obračun iz Londona od 13:30 naprej spremljajte v živo na SK 1. Podobno napeto bo tudi ob 16:00, ko bo Crystal Palace gostil Fulham. Aleksandar Mitrović je znova pokazal vse svoje kvalitete in sredi tedna odločilno pripomogel k četrti zmagi Fulhama letos. Bo tudi na Selhurst Parku nadaljeval svoj strelski pohod? Dvoboj si oglejte na SK 1.

Ob 18:30 se z našim tretjim programom selimo v Wales, kjer bo Cardiff iskal prepotrebne točke proti Bournemouthu, ki je zasidran v varnem pristanu sredine lestvice.