Liverpool preživel gostovanje pri Fulhamu, junak Milner

Premier Liga 17. Mar 201917:14 > 17:24
Marc Atkins/Getty Images

Liverpool v boju za naslov angleškega prvaka ne popušča. Na tekmi 31. kroga so na gostovanju z 2:1 ugnali Fulham in se s tekmo več za vsaj nekaj časa zavihteli pred Manchester City.

Vse skupaj se je za varovance Jurgena Kloppa začelo dobro, saj so redsi povedli že po 26. minutah tekme. Strelec tudi tokrat zelo vroči Sadio Mane, ki je žogo v mrežo pospravil po podaji Roberta Firmina.

Sledilo je dokaj mirno nadaljevanje, gostje so nadzorovali potek tekme in počasi šli novi zmagi naproti. Redsi so si privoščili veliko napako, vse skupaj pa je znal kaznovati Ryan Babel v 74. minuti. 

Nekako se je že zdelo, da je tudi danes ena izmed tekem, ko Liverpool enostavno ne more zmagati pa je glavni sodnik v 81. minuti pokazal na enajstmetrovko, ki jo je uspežno izvedel James Milner in svoji ekipi vendarle zagotovil vse tri točke.

Liverpool se je z novo zmago zavihtel na prvo mesto, kjer je trenutno s tekmo več od Manchester Citya pri 74. točkah. Sinje modri bodo zaostalo tekmo tega kroga odigrali 24. aprila proti Manchester Unitedu.