Milner: "Prvič v življenju bom navijal za United"

Michael Regan, Getty Images Sport

James Milner v premir ligi igra že 17 let, vedno pa je bil na strani tistih klubov, ki so veliki rivali Manchester Uniteda. V sredo bo "moral" navijati za rdeče vrage.

Milner je v svoji karieri igral za Leeds, City in sedaj za Liverpool, tako da je bil vedno na nasprotni strani Manchester Unitedu, a tokrat ima dober razlog, da stiska pesti za ekipo z Old Trafforda.

V sredo se bo četa Oleja Gunnarja Solskjaera pomerila proti mestnemu tekmecu in če jim uspe izvleči vsaj točko, bi s tem Liverpoolu močno olajšali pot do naslova prvaka.

https://twitter.com/futsalasia/status/1120559513785053184

Prvič v življenju bom navijal za United, a tekme ne bom gledal. Mislim, da je to izgubljanje energije. Tako ali tako ne morem vplivati na končni razplet. Mogoče bom celo izključil telefon in kasneje pogledal končni rezultat. Ne vem, kaj bom počel, mogoče grem na večerjo,” je povedal Milner.

Do konca prvenstva so potem še trije krogi in ne vem zakaj ljudje mislijo, da je United edina Cityeva prepreka. Premier liga je težko tekmovanje, vseeno je s kom igrate, zlasti če gre za naslov,” dodaja vesist redsov.

Naša naloga je, da premagamo vse tri nasprotnike in če nam uspe, pa to še zmeraj ne bo dovolj, potem lahko samo čestitamo Cityu, nas pa kar precej frustrira dejstvo, da ob enem samem porazu v sezoni morda vse skupaj ne bo dovolj za naslov. No, skušali bomo vse zmagati in še naprej vršiti pritisk na tekmeca,” je zaključil Milner, ki je bil prvak lige prav z ekipo Citya.