Dragulj Lilla na poti v Arsenal

Premier Liga 27. Jul 201914:57 > 15:02
Carlos Rodrigues/Getty Images

Nicolas Pepe je brez dvoma najvrednejši eksponat Lilla, ki je minulo sezono Ligue 1 končal samo za nedotakljivim PSG-jem. Izjemni vezist ima na mizi štiri ponudbe eminentnih klubov. BBC medtem poroča, da je že na poti v Arsenal.

Prejeli smo štiri zadovoljive ponudbe velikih klubov. Napoli je ponudil 80 milijonov evrov. Sedaj je na Pepeju, da se odloči, kje bo nadaljeval kariero. V ponedeljek se vrača iz dopusta, najverjetneje se bo odločil sredi tedna,” je pojasnil predsednik Lilla Gerard Lopez.

Lopez je v pogovoru za Tuttosport razkril, da je eden od štirih snubcev Nicolasa Pepeja Napoli, medtem ko ostali trije ostajajo predmet špekulacije. L’Equipe piše, da je govora o Arsenalu, Interju in Liverpoolu, medtem ko nekateri angleški mediji omenjajo tudi Manchester United. BBC se je medtem dokopal do informacij, da so se topničarji z Lillom že dogovorili vse potrebno za prestop, ki naj bi bil vreden okoli 80 milijonov evrov.

Lille je Pepeja iz Angersa pripeljal za vsega 10 milijonov evrov, tako da je jasno, da bo z njegovo prodajo opravil izjemen posel. V minuli sezoni je 24-letni reprezentant Slonokoščene obale, ki je sicer rojen v deželi galskih petelinov, v prvenstvu dosegel 23 zadetkov ob 11 podajah.