Özil in Kolašinac v težavah, kriminalci grozijo

Catherine Ivill Getty Images Sport

Nogometaša Arsenala Mesut Özil in Sead Kolašinac bosta izpustila uvodno tekmo Premier lige proti Newcastlu, saj sta se znašla v velikih težavah. Vse je povezano z junaško potezo Seada Kolašinca, ki je konec junija v videu, ki se je znašel na družabnih omrežjih, preganjal roparja pred Özilovo hišo.

Roparja sta takrat želela ročni uri, ob posredovanju Kolašinca pa sta uspela pobegniti. Ker je video z junakom Kolašincem postal viralen, je roparska družba zelo besna in želi maščevanje. V četrtek sta se tako pred Özilovo hišo potikala dva sumljiva moška, ki ju je policija aretirala.

Nogometaša Arsenala sta izvedela, da naj bi roparji zdaj pripravljali obsežen napad na njuno premoženje, zato policija priporoča maksimalno previdnost. Stvar je resno vzel tudi londonski velikan, zato bosta Özil in Kolašinac izpustila uvodno tekmo svojega kluba v Premier ligi proti Newcastlu.

V težavah sta tudi igralčevi družini, ki potrebujeta dodatno zaščito. Slednji sta trenutno po 24-urnim nadzorom policije. Po poročanju časnika The Sun je Kolašinčeva soproga celo “pobegnila” nazaj v Nemčijo.