Krhin iz Španije na Otok!

Getty Images

Slovenski reprezentant Rene Krhin, je pričakovano zamenjal delodajalca. Pri španski Granadi v zadnjem obdobju ni veliko igral, zato se je odločil ze selitev k Birminghamu. Njegov klub in angleški drugoligaš sta sklenila dogovor, da se bo Mariborčan v zameno za dva milijona funtov preselil na Otok.

Prestop sicer še ni dokončno potrjen, a po poročanju angleških medijev, je to zgolj še formalnost. Slovenski reprezentant, ki je igral tudi za Inter, Bologno in Cordobo, bo kmalu podpisal pogodbo z nekdanjim angleškim prvoligašem, ki trenutno v Championshipu zaseda 13. mesto.

Odškodnina se giblje okoli 2 milijona funtov, Mariborčana pa si je izrecno zaželel legendarni Gianfranco Zola, ki vodi Birmingham.“Gre za odličnega igralca, ki je lahko velika dodana vrednost naši ekipi. Prestop še ni realiziran, smo pa blizu,” je dejal Italijan na klopi angleškega drugoligaša.

Na spletni strani kluba so zapisali, da je Birmingham “blizu tega, da pripelje slovenskega zvezdnika”, zdaj pa je zgolj še vprašanje časa, kdaj bo novica tudi uradno oznanjena. Kakšen dan bo verjetno še treba počakati, saj Birmingham ravno danes igra tekmo FA pokala proti Newcastlu.