"Veliko sem dosegel, ne zaslužim si iti na posojo"

Premier Liga 4. Sep 201914:17 > 14:18
Chris Brunskill/Getty Images

Hrvaški branilec Dejan Lovren bo tudi v novi sezoni nosil dres Liverpoola, kjer pa bo šele četrta izbira za Jurgena Kloppa na položaju osrednjega branilca.

Dejan Lovren, ki se trenutno mudi na reprezentančni akciji svoje reprezentanci je v pogovoru za Sportske novosti dejal, da sta se zanj zelo resno zanimala Milan in Roma.

Razmišljal sem o prestopu, vem, da sem dal vse za Liverpool, osvojili smo ligo prvakov, nočem pa sedeti na klopi in samo prejemati plačo. Nekateri ljudje so mi svetovali, da naj ne skrbim, ker sem v velikem klubu in naj prejemam denar, ampak nisem srečen, če sedim na klopi. Milan me je kontaktiral, Roma pa je bila bolj vztrajna, vendar pogajanja niso bila uspešna. Nočem iti nekam, kjer moram dokazovati, kdo sem. Sem profesionalec, osvojil sem ligo prvakov, bil sem drugi na svetu. V nogometu sem dosegel veliko, ne zaslužim si iti nekam na posojo,” je dejal osrednji branilec.

https://twitter.com/AnfieldWatch/status/1169223019799162880

“Srečen sem, ker sem čutil, da mi Liverpool ves ta čas stoji ob strani in to spoštujem. Klopp mi je dejal: ‘Poslušaj ti si poseben, ne želimo te poslati na posojo, potrebujemo te.’ Enostavno mi ni bilo usojeno, da odidem,” je še dodal Lovren, ki je trenutno šele četrti osrednji branilec Liverpoola. Pred njim imajo namreč prednost še: Virgil van Dijk, Joel Matip in Joe Gomez.

sportklub