"Proti Liverpoolu bom v obrambo postavil 10 igralcev."

Premier Liga 26. Sep 201916:51 > 16:51
Nathan Stirk, Getty Images Sport

Menedžer Sheffield Uniteda Chris Wilder se je pred tekmo z Liverpoolom pošalil in dejal, da bo v soboto na igrišče poslal deset branilcev.

Sheffield pod Wilderjem ves čas igra s tremi osrednjimi branilci, rdeče-beli pa so razvili zanimiv slog igre, ki je zelo atraktiven. Kljub dejstvu, da gre za novince v ligi, Wilder taktike do tega trenutka ni spreminjal, pred obračunom z vodilno ekipo lige pa bi se to lahko spremenilo.

Morda bom na zelenico poslal deset branilcev,” se je nasmejal Wilder.

Liverpool lahko povzroča težave vsaki ekipi na svetu. Upam, da proti nam ne bodo pokazali vsega, kar kažejo v zadnjih dveh sezonah. Morda bodo imeli slab dan, mi pa bomo to skušali izkoristiti.

Aktualni evropski prvaki so novo sezono začeli fantastično. Na prvih šestih tekmah v Premier ligi so zabeležili prav toliko zmag in si že priigrali lepo prednost pred zasledovalci.

Ne želim, da bi bili moji igralci preveč navdušeni nad nasprotnikom in da bi po tekmi hiteli k menjavi dresov. Čaka nas premierligaška tekma. Razlika med ekipama je velika, na nas pa je, da to skušamo spremeniti.

Sheffield je na prvih šestih tekmah dvakrat zmagal in po dvakrat izgubil ter remiziral.