Mourinho: Če bom govoril o tem bom depresiven

Premier Liga 10. Jan 202020:20 > 20:22
Alex Livesey/Getty Images

Jose Mourinho, trener Tottenhama je pred tekmo z Liverpoolom dejal, da je Harry Kane nenadomestljiv nogometaš v njegovi ekipi toda izpostavil, da morajo biti nogometaši v soboto na zelenici samozavestni.

Harry Kane za Tottenham zaradi poškodbe ne bo igral vse do meseca aprila. To zna biti za ekipo, ki jo vodi Jose Mourinho velika težava. Kane je namreč v ekipi daleč najboljši posameznik. Polega tega za Tottenham doseže tudi veliko zadetkov.  

Mourinho je spregovoril tudi o možnosti, da bi Spursi v januarskem prestopnem roku pripeljali novega igralca, ki bi nadomestil odsotnost 26-letnega Angleža.

“Če lastnik ponudi rešitev za mesece, ki so pred nami, super. Če ne, potem bomo počakali na poletje in naslednjo sestavo ekipe. Januarja je trg čuden”, je dejal Portugalec. 

Tottenham bo Liverpool gostil v soboto ob 18:30 z neposrednim prenosom na Sportklubu 1. 

“Imamo poškodbe toda, če razmišljam o tem to kdo ne bo igral, ne bom imel samozavesti in motivacije. Zato se moram osredotočiti na to kar smo počeli ta teden. Osredotočiti se moramo na trud in motivacijo, ki jo imaš proti najboljšim moštvom. Če nimaš samozavesti je bolje, da ostaneš doma. Ne bo lahko, toda v tekmo gremo z vsem kar imamo,” je dejal Mourinho.