Lampard komaj čaka, da se Ziyech pridruži ekipi.

Premier Liga 14. Feb 202015:10 > 15:14
Frenk Lampard
Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Trener Chelseaja Frank Lampard je spregovoril o Hakimu Ziyechu, ki poleti prihaja na Stamford Bridge. Strateg Londončanov je spregovoril tudi o prihajajočem dvoboju - v ponedeljek se bo Chelsea pomeril z Manchester Unitedom.

Navijače Chelseaja je v zadnjih dneh razveselila novica, da bo moder dres oblekel Hakim Ziyech. Chelsea je za Maročana Ajaxu odštel 40 milijonov evrov. 

Ima kvaliteto. Lahko asistira in dosega zadetke. Imamo igro, ki temelji na posesti, toda manjka nam zadnja podaja. Verjamem, da se bo to v naslednji sezoni spremenilo. Moral se bo vklopiti v naš sistem, nato se bo njegova kvaliteta hitro videla. Veliko sem ga spremljal. Sijajno je igral proti Tottenhamu v lanski sezoni. Ima odlično levo nogo, komaj čakam, da se nam pridruži,” so bile besede Lamparda, ki vzbujajo velik optimizem.

Lampard je še dodal, da prihod Ziyecha ne pomeni, da bosta Stamford Bridge zapustila Willian in Pedro.

Chelsea se bo v ponedeljek pomeril z Manchester Unitedom. 

To je tekma, ki jo želimo dobiti. United je odlična ekipa, ki se je okrepila v januarju. Pričakujem težak boj proti direktnemu tekmecu za 4. mesto,” je dejal Lampard pred ponedeljkovim obračunom.