Pogba: Fergie mi je zlomil srce, bil sem ponižan

Premier Liga 16. Apr 202018:35 > 18:40
David Rogers/Getty Images

Paul Pogba, nogometaš Manchester Uniteda, da je v svojem prvem mandatu na Old Traffordu imel težko obdobje zaradi takratnega trenerja sira Alexa Fergusona.

Shaun Botterill / Staff/Getty Image

Francoski nogometaš sredine igrišča je svoj prvi mandat pri Unitedu začel leta 2011. Toda pri legendarnemu Škotu siru Alexu Fergusonu ni dobil prave priložnosti zato se je že v naslednji sezoni preselil v Juventus

Kasneje se je izkazalo, da so pri angleškem velikanu takrat naredili veliko napako saj se je štiri leta kasneje Pogba vrnil za rekordnih 105 milijona evrov. 

“Zame so bili to težki časi zaradi vsega kar se je takrat dogajalo. Sir Alex Ferguson je zame najboljši trener vseh časov toda takrat mi je škodil. Jaz sem bil zanj zadnja možnost. Takrat sta celo Rafael in Park igrala na sredini. Mene ni bilo nikjer. Potem se je odločil, da bo iz pokoja prišel Paul Scholes in zame je bilo to ponižujoče,” je dejal 27-letni Pogba in dodal: 

“Takrat se mi je zlomilo srce. Vedel sem, da moram nekaj spremeniti in zato sem odšel v Juventus. Zame je bila to težka odločitev saj sem moral začeti iz nič. Ampak vedel sem, da je to prava pot in izkazalo se je, da se nisem motil.”

Francoz v letošnji sezoni ni prikazal kvalitetnih predstav. Odigral je osem tekem in ostal brez doseženega gola.