Lovren odhaja v Napoli, L'pool bo vzel Koulibalyja

Richard Heathcote/Getty Images

Po poročanju italijanskih medijev naj bi se pri Napoliju sprijaznili, da bo prej ali slej prišel trenutek, ko se bo poslovil Kalidou Koulibaly in mu tudi nekoliko znižali ceno. Medtem ko pred letom dni niso pristali na manj kot 120 milijonov evrov, bi se danes zadovoljili z okroglimi 100 milijoni.

V boju za Kalidoua Koulibalyja so trenutno številni evropski velikani. Manchester United, Real Madrid, toda trenutno je v rahli prednosti pred ostalimi Liverpool.

Gazzetta dello Sport poroča, da so se pri Napoliju sprijaznili, da bo prej ali slej prišel trenutek, ko se bo Senegalec poslovil in mu tudi nekoliko znižali ceno. Če so še pred letom dni zanj zahtevali 120 milijonov, bi se letos zadovoljili s 100 milijoni.

Časnik, ki izhaja na slovitih rožnatih straneh, dodaja, da je Liverpool favorit, ker je v zameno za Koulibalyja pripravljen ponuditi hrvaškega reprezentanta Dejana Lovrena.

Koulibaly v pogodbi nima zapisane odkupne klavzule, tako da bo imel zadnjo besedo pri morebitnem prestopu predsednik “južnakov” Aurelio De Laurentiis. Senegalca pogodba z Napolijem veže do leta 2023, pred šestimi leti pa so Italijani Genku zanj odšteli vsega 7,75 milijona evrov.