Paul Pogba: Bilo je magično zaigrati proti bratu!

Clive Brunskill, Getty Images Sport

Mancheser United je premagal St. Etienne s 3:0, toda medije je najbolj zanimal bratski obračun na zelenici Old Trafforda, saj se je Paul Pogba na igrišču šele prvič v karieri zoperstavil svojemu starejšemu bratu Florentinu.

Ofenzivec Rdečih vragov se je s svojimi soigralci veselil gladke zmage, potem ko je tri zadetke dosegel superzvezdnik Zlatan Ibrahimović. Pogba pa je bil še precej bolj srečen, ker se je meril proti svojemu bratu Florentinu.

To je bilo naravnost magično. Nisem mogel verjeti, ko sem ga videl. Začela sva se smejati in sva samo uživala v trenutku. Taka situacija se ne zgodi vsak dan. Tekma je bila zelo dobra. Želeli smo zmagati, zdaj nam bo na povratni tekmi nekoliko lažje, čeprav še zdaleč zgodba ni zaključena,” je medijem po tekmi razlagal mlajši Pogba.

Florentin je pomemben dan v svoji karieri obeležil na zanimiv način, saj si je omislil novo pričesko s številko 19, ki jo nosi na svojem dresu, pa tudi bratovo šestico. Igral je do 79. minute, ko ga je zamenjal Slovenec Robert Berić.

Florentin je bil sicer z rezultatom, pričakovano, razočaran: “Lahk smo razočarani zaradi zapravljenih priložnosti v prvem polčasu. Manchester United je bil učinkovit, to pa odlikuje velike ekipe. Moramo verjeti, da nam lahko doma uspe preobrat, čeprav bo zelo težko,” je še povedal Pogba starejši.