Klopp v Španiji našel zamenjavo za Lovrena?

Justin Setterfield/Getty Images

Branilec španskega Espanyola Urugvajec Leandro Cabrera bi utegil zamenjati Dejana Lovrena, v kolikor bo hrvaški reprezentant poleti res zapustil Liverpool.

Po poročanju Marce, se menedžer Liverpoola Jurgen Klopp resno zanima za usluge Leandra Cabrera, ki je v Espanyol prišel januarja iz Getafeja v zameno za devet milijonov evrov.

Pri redsih verjamejo, da bi si usluge Cabrera lahko zagotovili za 15 milijonov evrov, kar naj ne bi predstavljalo prevelikega finančnega izziva za aktualne evropske prvake.

Na drugi strani v Angliji mediji pišejo, da bi se Dejan Lovren lahko preselil v Italijo, kjer se z branilcem iz vrst svetovnih podprvakov spogleduje Roma.

Rimljani so že pred letom dni poskušali pripeljati Lovrena, vendar so se nato zaradi previsoke cene zadovoljili s posojenim Chrisom Smallingom iz Manchester Uniteda. Anglež se po koncu sezone vrača na Old Trafford, Roma pa bo znova sprožila napad na hrvaškega branilca.

Cabrera ni edini na Kloppovi listi želja. Omenjajo se tudi Napolijev Kalidou Koulibaly, Tanguy Kouassi iz PSG-ja in Dan-Axel Zagadou iz Borussie Dortmund.