Solskjaer: Vračata se Pogba in Rashford, Ighalo uganka

Premier Liga 26. Maj 202016:55 > 16:55
Ian MacNicol/Getty Images

Menedžer Manchester United Ole Gunnar Solskjaer je potrdil, da bosta Paul Pogba in Marcus Rashford nared za nadaljevanje sezone.

Rashford je imel težave s hrbtom, Pogba pa se je skoraj vso sezono ukvarjal s poškodbo gležnja. Oba sta zdaj zdrava in že trenirata.

Izgledata dobro, pridružila sta se treningom in vse oddelala brez težav. Ko se bo prvenstvo nadaljevalo, bodo vsi igralci pripravljeni,” razkriva Solskjaer.

Rdeči vragi so prejšnji teden trenirali v manjših skupinah, od srede naprej pa naj bi bilo na Otoku dovoljeno trenirati tudi s kontaktom.

Povezano

Fantje so enkratni. Tudi vreme je sijajno, zato uživamo. Upamo, da bomo hitro še korak bliže k nadaljevanju sezone.

Edina težava za Manchester United bo najverjetneje slovo Odiona Ighala, ki se mora 31. maja, ko se izteče posoja Šanghaj Shenhuaja, vrniti na Kitajsko.

Logično je, da se mora po koncu posoje vrniti v svoj klub. Še vedno se pogajamo. Šanghaj je bil vedno zelo korekten, igralcu so omogočili, da zaigra za njegovo sanjsko ekipo. Upam, da bo dobil priložnost, da to zgodbo zaključi z lovoriko. Za zdaj še nismo dosegli dogovora, moramo biti potrpežljivi, nato pa bomo videli,” dodaja Norvežan.